Action!

Nu j*vlar snackar vi. Två dagar. Satt inne i köket igår och gav Enok mat och ser spektaklet utanför fönstret och slås av tanken "hur gick det här till" och "jag har inte ett finger med i det här spelet och det bara rasar in lastbil efter lastbil med fyllnadsmassor, grus, matjord och grus....så coolt!" Riktiga råproffs och vilken arbetskedja, I M P O N E R A N D E. 
 
Bye bye rötter, håligheter, maskrosodlingar, ojämnheter, tuvor, grus på "gräs", spår av hundgårdar och en livlös trädgård. But hello maffigaste (tilltänkta) gräsmattan jag sett - like ever, raka linjer, uppfart, parkering, ordning och reda och finfina förutsättningar för en fantastisk trädgård:) Den som varit här förstår storheten i denna dag!
 
Så coolt att se så stora maskiner ratta runt på gården utan konstigheter. 
 
 
Nere i backen är nu dagvattenrör draget, slang för fiber förberett till tomtgräns, elslang grävd till gårdshuset, sommarvatten förberett till ett framtida utekök vid gårdshuset och elslangar dragna till trädgårdsbelysning. Vilka skatter:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att begrunda arbetet gubbarna åstadkommit var det inte bara jag som fascinerades utav:) 
 
 
På baksidan kommer det bli så sjuuuuukt ballt. Skulle vi få feeling så kan vi sätta upp riktiga fotbollsmål och ha en fotbollsplan (fullstor) utan att det stör nåt annat. Snacka om barnvänligt;) 
Men för att få till den ytan så var vi tvugna att höja gräsmattan nästan en meter i nederkant. Absolut ingen nackdel estetisk, det blir en mäktig platå och rätt trevligt att ha slänten ner till bärdjungeln som kommer förbli mer vildvuxen och gården får lite spännande miljöer och element som inte fanns innan.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Framsidan ser nu overkligt ren och sober ut! Det var en bit dit och det är en bit kvar men snyggt är det redan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: